447131
447131
447131
447131
447131

PITANJE ČASTI Pelin planira upropastiti svadbu Neriman i Madžita!

  • , 19.08.2016., 17:35
  • Autor:
  • komentara

Pelin ima kobni plan. Hoće li joj uspjeti?

 
 
 
 
Pitanje časti (Foto: PR)
Pitanje časti (Foto: PR)

Neriman i Madžit dugo su se borili za svoju ljubav. Čini se da će napokon sve biti u redu. Pelin je od Šahike saznala da je Nadir Madžitov otac.

OVDJE možete pogledati Pitanje časti.

Pelin namjerava sve reći Madžitu i tako se u potpunosti riješiti Neriman, ali pričekat će trenutak kad će njih dvoje biti najsretniji i onda mu to reći.

Pitanje časti (Foto: PR)

Neriman ne zna za Pelinin podli plan. Priprema se za vjenčanje i veseli se sreći o kojoj već dugo sanja. Hoće li se na vjenčanju naposljetku veseliti Neriman i Madžit ili Pelin?

Želite još više sadržaja današnje epizode, to možete učiniti OVDJE.

Pitanje časti (Foto: PR)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se