445747
445747
445747
445747
445747

PITANJE ČASTI Koga biste odabrali, Madžita ili Šinasija?

  • , 06.08.2016., 15:03
  • Autor:
  • komentara

Serija 'Pitanje časti' turska je uspješnica koja osvaja brojne gledatelje diljem Hrvatske. Nerimanovu ljubav pokušavaju osvojiti Madžit i Šinasi. Tko je vama draži?

 
 
 
 
Pitanje časti (FOTO: Dnevnik.hr)
Pitanje časti (FOTO: Dnevnik.hr)

Za lijepu Neriman ljubav je na slijepom kolosjeku. Djevojka se nalazi u škripcu jer mora birati između modernog biznismena Madžita i svoje ljubavi iz djetinjstva Šinasija s kojim živi u istoj četvrti.

Kadir Dogulu i Yunus Emre Yildirimer (Screenshot:Instagram)

Glumac Kadir Dogulu u seriji utjelovljuje šarmantnog i bogatog Madžita. Upoznaje Neriman na jednom tulumu i impresioniran je njezinom ljepotom, neiskvarenošću i društvenim statusom kojeg nimalo ne skriva i ne srami ga se.

Kadir Dogulu (Foto: PR)

Pravedni i pošteni Šinasi kojeg glumi Yunus Emre Yildirimer, silno voli Neriman. Zabrinjava ga pomisao da bi se mogla pogubiti u modernom svijetu s kojim se poistovjećuje i staviti na kušnju njihovu ljubav, prošlost i budućnost. Zato se zaklinje da će odvesti Neriman na pravi put.

Yunus Emre Yildirimer (Screenshot: Facebook)

Koga bi vi odabrali da ste na Nerimanovom mjestu? Je li vam draži pravdeni Šinasi ili šarmantni Madžit? Tko bi boljeusrećio Neriman? Koju osobinu više cijenite? Koji muškarac je vaš odabir?

Šarmantni Madžit ili pravedni Šinasi - Koga biste odabrali?

glasova
glasova

Ukupno glasova: 1721

Pogledaj sve ankete


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se