Drama

Hrvatsku glumicu prati manijak: 'Kad vidite takvog čovjeka, strah vas je!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada glumica posljednjih dana živi u strahu od stalkera, a pozvala je i policiju...

'Prvo sam misilla da ga srećem igrom slučaja, a onda sam se čak počela s kolegama na setu šaliti kako imam stalkera. Upozorili su me odmah da se s tim ne šalim nego da pozovem policiju', kaže Ornela Vištica koja je odlučila manijaku koji ju slijedi stati na kraj.

Pogledaj i ovo Ornela Vištica, Boris Svrtan i Tarik Filipović Poslala i važnu poruku Ornela Vištica pozitivna na koronu, opisala kako se osjeća ovih dana, a obožavateljima jedna stvar nikako nije promakla

Glumicu nepoznati muškarac uhodi već danima, a odlučila ga je prijaviti nakon što ga je ovog vikenda vidjela na stepenicama ispod svog balkona u Zagrebu.

'To je pravo opterećenje kad netko stalno hoda iza tebe, vi stanete, on stane. Ja idem iznijeti smeće kod kontejnera, on dođe do kontejnera, a nekoliko puta mi se i direktno obraćao na razini muško-ženskih odnosa.', prepričala je Ornela tiskanom izdanju Jutarnjeg lista.

Nažalost, manijak je pobjegao prije no što je policija stigla do Ornelinog stana, no potresena Ornela se nada da će muškarac odustati kad sazna da je prijavljen policiji.

Stalkeri su česta pojava u Hollywoodu, a slavnim zvijezdama znaju i provaljivati u nekretnine - prošlog tjedna na udaru je bila Sandra Bullock.

'Ne preostaje nam ništa drugo nego svagdje hodati sa sprejem u torbi', dramatično je zaključila prestrašena glumica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene