450728
450728
450728
450728
450728

SVJETSKI SKANDAL Zvijezda A liste, obiteljski čovjek i miljenik nacije zapravo je pedofil?

  • , 19.09.2016., 21:30
  • Autor:
  • komentara

Poznati tabloid piše kako imaju ime glumca koji je zlostavljao pokojnog Coreyja Haima. Radi se o ogromnoj zvijezdi.

 
 
 
 
Hollywood (Foto: Getty Images)
Hollywood (Foto: Getty Images)

Hollywood bi se uskoro mogao tresti! Skandal je u najavi, a ako se imena otkriju, nitko neće ostati pošteđen. Poznati tabloid RadarOnline objavio je kako su otkrili ime slavnog glumca koji je silovao pokojnog glumca Coreyja Haima. Radi se o, prema njihovom pisanju, glumcu s A liste, koji je mladog Coreyja silovao tijekom 80-ih godina, a za svoj zločin nikad nije platio. RadarOnline odlučio je ne objaviti ime seksualnog predatora, no javno su otkrili da znaju njegov identitet te otkrili da se radi o jednoj od najvećih holivudskih zvijezda i obiteljskom čovjeku.

Uslijed svih trauma koje je doživio kao dječja zvijezda, Haim se počeo drogirati te je 2010. godine preminuo uslijed predoziranja. Bilo mu je svega 38 godina, a svojedobno je o silovanju na setu progovorio i javno. Inače, Corey je bio dječja zvijezda 80-ih godina.

Corey Haim, Corey Feldman (Foto: Getty Images)

Čini se da je istina otkrivena, barem u tabloidnim holivudskim krugovima. Tabloid piše kako se pedofil i slavni glumac predstavlja kao obiteljski čovjek, koji ima vlastitu djecu. Nikad nije javno otkrio da je homoseksualac. 'Ova prljava mala tajna je javna među mnogima u ovom poslu', otkrio je dobri poznavatelj holivudskih prilika. Spomenuti muškarac navodno je obožavano ime, svi ga vole, a tajnu čuvaju. Seksualno je Coreyja iskoristio kad ga je navukao na marihuanu. Pokojni Haim navodno je rekao da ga je muškarac zlostavljao i na setu i izvan njega.

Isti medij prvi je doznao i objavio da Charlie Sheen boluje od HIV-a.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se