Moli uvjetnu kaznu

Zbog brige za obitelj prijeti joj zatvor i milijunska kazna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što se izjasnila krivom za neplaćanje poreza većeg od 1,5 milijuna dolara u razdoblju od tri godine, Lauryn Hill je kao odgovor na optužbe protiv nje priložila niz dokumenata u kojima objašnjava zašto nije ispunila svoju građansku dužnost.

Kako piše TMZ, dokumenti tvrde da je Hill prestala plaćati poreze "nakon što se povukla potpuno iz društva zbog onog što je smatrala manipulacijom i vrlo stvarnim prijetnjama za sebe i svoju obitelj."

Pogledaj i ovo showbuzz Da si olakšaju Meghan i Harry ugledali se na Beckhamove pa kopirali njihov potez nakon preseljenja u SAD

Iako dokumenti nisu pokazali o kakvim prijetnjama je točno riječ, dobitnica osam Grammyja odlučila je staviti sigurnost svoje obitelji na prvo mjesto.

>> Prijete joj tri godine zatvora!

'Prekomjerna komercijalizacija i ograničenja kao rezultat toga, mogu biti vrlo štetna i razarajuća na unutarnju narav pojedinca. Nisam namjerno napustila svoje obožavatelje, niti sam namjerno napustila svoju odgovornosti, ali sam ipak stavila vlastitu sigurnost, zdravlje i slobodu i slobodu, sigurnost i zdravlje moje obitelji nad svim drugim materijalnim problemima! Također sam prigrlila vlastito pravo da se namjerno oduprem sustavu koji se protivi mom pravu na potpuni i cjelovit opstanak', napisala je Lauren Hill.

Hill u dokumentima moli uvjetnu kaznu, a izricanje presude zakazano je za 22. travnja gdje joj prijeti do godinu dana zatvora i 100.000 dolara novčane kazne za svaku točku optužnice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene