Video!

Seksi poput Miley Cyrus: Baka Ukraden pokazala kako se 'twerka'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularna pjevačica Neda Ukrden u radijskoj je emisiji pjevala svoje stare i nove hitove, ali i neke nove trendove.

'Veselim se što ću treći put postati baka, a nakon dvije djevojčice, ovog puta dobit ću unuka', otkrila je sinoć Neda Ukraden u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

>> Privatne fotografije s proslave 63. rođendana Nede Ukraden

U show su se javili brojni Nedini kolege. Boris Novković nazvao ju je balkanskom Tinom Turner, Ivan Zak joj je zahvalio što mu je dala podršku na početku karijere, a Rajko Dujmić je rekao da nikad nije bila ljepša. S time se složio i njegov kolega Vlado Kalember, kazavši da je Neda druga najljepša žena na našoj sceni, odmah iza njegove supruge Ane. Da je bio zaljubljen u nju priznao je Kemal Monteno, koji je u studio došao s gitarom te zapjevao s Nedom dvije pjesme, bila je i pjevačica Anika, a Ivica Propadalo priznao je da si nikad nije oprostio što nije prihvatio poziv da s Nedom ode na turneju po Rusiji.

Neda je rekla da je u njoj nemirni duh zato što je u prošlom životu bila ptica. 'Ili možda neki magarac iz Dalmatinske Zagore, jer sam stalno natovarena koferima', izjavila je. Iako je iza nje više od 40 godina karijere, Neda još uvijek izgleda odlično, a da joj na formi mogu pozavidjeti mnoge mlađe kolegice pokazala je prihvativši izazov voditelja Petka. Naime, uz pomoć profesionalne koreografkinje, Neda je u kratkom roku svladala trenutno veliki plesni hit 'twerkanje'. U videu pogledajte kako twerka Neda Ukraden.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene