Skupa cijena

Tko je zapravo Ukrajinac koji je napao Brada Pitta? Stigla mu je kazna

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ukrajinac koji je udario američkog glumca Brada Pitta na hollywoodskoj premijeri Disneyeva filma 'Gospodarica zla' više ne smije nazočiti nijednom hollywoodskom događanju, odlučio je sudac u Los Angelesu, a prenosi list Hollywood Reporter.

Uz zabranu približavanja slavnom glumcu, Vitalij Sediuk je dobio zabranu pristupa hollywoodskim događanjima na prvom sudskom ročištu za napad na Brada Pitta održanom u petak.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Tko se usudio? Napao Brad Pitta na crvenom tepihu!

Bivši novinar također mora platiti kaznu u iznosu od 200 dolara te je osuđen na 20 dana dobrotvornog rada i 36 mjeseci uvjetno.

Pedesetogodišnji glumac zatražio je zaštitu od dvadesetpetogodišnjega Sediuka koji je skočio na njega preko ograde i udario ga. Brad Pitt nije ozlijeđen u napadu, a Sediuk je ostao u pritvoru uz jamčevinu od 20 tisuća dolara.

Sediuku ovo nije prvi ovakav napad na slavne osobe. Prije dvije godine glumac Will Smith ga je pljusnuo kad ga je pokušao poljubiti, lani je uletio na pozornicu na dodjeli Grammyja prije nego što je pjevačica Adele trebala primiti nagradu, a ove je godine na jednom događaju pokušao zagrliti Leonarda DiCaprija. (HINA)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene