Nije Nostrodamus

VIDOVNJAKINJA PRORIČE Što čeka mandatara, a što Severinu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što nas očekuje u idućoj godini? Hoće li ekonomska kriza popustiti, kako će se plasirati Hrvatska nogometna reprezentacija na Europskom prvenstvu... Svoja predviđanja o predstojećim događajima dala nam je vidovnjakinja Nera Brlek Rapp.

2015. godina je gotova, u proteklih 365 dana dogodilo se mnogo toga - od lijepih trenutaka pa do onih koje želimo zaboraviti. Sada se postavlja pitanje što Hrvatsku čeka u 2016. napredak ili pak ne.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Rastaje li se uskoro Tony Cetinski?

"Hrvatska ide u pozitivnom smjeru prema gore i taj pozitivan smjer će se održati naredne dvije godine. Turističku sezonu 2016. čak i u 2017. vidim jako dobru. Da će nam faliti kreveta - hoće tako da je to dobra vijest" - otkrila je vidovnjakinja Nera Brlek Rapp.

'Njihova veza neće uspjeti, imat će buran prekid, a ona će poslije naći sreću'

Pozitivne prognoze zasigurno vesele, no hoće li tome pridonijeti novi Hrvatski premjer Tihomir Orešković? Postavili smo i pitanje o najpoznatijoj ljubavi na Balkanu - Igor i Severina imat će razloga za slavlje. Sve o tome što nas čeka u narednoj godini pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene