Drama u Brazilu

Miljenik tinejdžerica pobjegao s pozornice jer su ga gađali bocom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač Justin Bieber prije nekoliko dana nastupao je u Brazilu kad se na pozornici dogodio incident. Naime, netko je iz publike Justina pogodio bocom i izbio mu mukrofon iz ruke.

Justin Bieber je u trenutku nakon što ga je pogodila boca, pogledao na publiku te se okrenuo i otišao s pozornice. Nakon toga se nije niti vraćao niti pozdravio publiku, a mnogi su negodovali jer nije izveo ni najpopularniji singl 'Baby'.

>> Metallica šokirala: I mi smo Belieberi!

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

No, nije samo zato razočarao svoje fanove. Neki od njih platili su 10.000 kuna kako bi prije koncerta upoznali Justina te s njim kratko razgovarali, a on je kasnio tri sata! Justin je kasnio i na sam koncert, ali 'samo' sat i dvadeset minuta.

Snimka incidenta iz Brazila osvanula je na internetu nakon što su revoltirani fanovi dobili loš tretman od mladog pjevača. Posebno su ljutite njegove obožavateljice, koje mu na društvenim mrežama česti izjavljuju ljubav, a upravo jedna od njih je objavila na Instagramu video incidenta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene