Fobija od povrća

Već 16 godina jede samo brzu hranu, a ipak je mršava i zdrava!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanka Faye Campbell šokirala je javnost nakon što je otkrila da živi na brzoj hrani već 16 godina te nije pojela ni komadić voća ili povrća!

Faye Campbell nema nikakvih zdravstvenih tegoba niti problema s težinom. Zbog svoje neobične fobije, Faye je današnji favorit za rubriku OMG petak!

Naime, Britanka ima problem da osjeća mučninu čim netko spomene voće i povrće pa ih ni ne jede, a ako se slučajno nađe u prostoru gdje netko priprema zdravu hranu odmah joj pozlije pa stoga izbjegava ići u restorane ili općenito na druženja kod prijatelja i obitelji.

>> Nikud bez navlaki za wc školjku!

Pogledaj i ovo showbuzz OMG Objavila 'sramotnu' fotografiju iz srednje škole

'fizički osjećam mučninu ako samo pomislim staviti voće ili povrće u usta', kaže 21-godišnjakinja. Stoga živi na hamburgerima, pizzama, čipsevima i sličnim 'specijalitetima' iz restorana brze prehrane. No, to uutječe i na njezin ljubavni život jer s muškarcima ne može izaći na romantičnu večeru u restoran ili pripremiti neki specijalitet u intimi svog doma. 'Jednom je dečko rezervirao stol u restoranu, a završili smo u McDonaldsu', otkriva Faye.

Faye je svjesna svog problema, a odbijanje voća i povrća nije hir iz dječjih dana već rezultat poremećaja koji izaziva bolove u trbuhu i žgaravicu ako jede hranu koja joj ne odgovara pa je nakon seansi s psihijatrom kreirala vlastiti jelovnik.

'U mom mozgu postoji nešto što me tjera na odbijanje zdrave hrane. Zapravo, imam fobiju od iste', priznala je te dodala da bi voljela jednog dana ozdraviti i jesti kao i ostali ljudi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene