Trudna i u plaču

Uznemirena Kim: 'Kako sam se dovela u ovu situaciju?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian dugo je trebalo da prihvati svoje novo tijelo u trudnoći. Iako je u intervjuima govorila jedno, u novim nastavcima reality showa pokazala je i kako se zapravo osjećala.

Zasigurno nije lako mijenjati se pred očima javnosti kada svi komentiraju i najmanji gram koji je slavna osoba dobila na strateškim mjestima.

Pogledaj i ovo showbuzz Imala je 34 godine Zvijezda američkog realityja izgubila život u tragičnoj nesreći, vozač pobjegao s mjesta događaja

Reality zvijezda Kim Kardashian nije bila toga pošteđena ni u trudnoći, a kako se teško nosila s dobivanjem kilograma i debljanjem, pokazala je u novim epizodama reality showa 'Keepin' Up With Kardashians'.

'Kako sam se dovela u ovu situaciju', pitala se Kim u najavnom videu novih reality epizoda, a hormoni i nezadovoljstvo uzrokovali su suze.

>> Kim Kardashian: 'Nisam više puna samopuzdanja kao prije, nosim bilo što u što mogu ući!'

Ne prihvaćanje novog tijela i rastućeg trbuščića, rezultirali su modnim promašajima i kritikama, a sve to je teško palo slavnoj trudnici. Prvo dijete Kim i njezinog dečka repera Kanye Westa trebalo bi stići u srpnju, tako da zvijezda odbrojava dane.

'Ljudi misle da nas poznaju, naše uspone i padove. No ne znaju ni pola toga', pričaju Khloe, Kourtney, Rob i Kris Jenner u najavnom videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene