radi probleme

Stigao uhidbeni nalog - Glazbenik namigivao novinarima, zajahao zaštitara

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tijekom ročišta Rudd je namigivao novinarima i bubnjao po stolu prije nego što je zajahao na leđa zaštitara i vratio se u svoje sportsko vozilo.

Nakon što se bubnjar AC/DC-ija Phil Rudd nije pojavio u srijedu na početku sudskog ročišta u New Zelandu sudac je izdao nalog za uhićenje no povukao ga je ubrzo nakon što je glazbenik ipak stigao na sud sa zakašnjenjem, izvještava New Zealand Herald.

Pogledaj i ovo showbuzz Slavni bubnjar Prostitutke ga razotkrile: 'Voli grupni seks, ali ne voli prezervative i ne plaća na vrijeme'

Bubnjar AC/DC-a optužen za naručivanje ubojstva!

Rudd (60) pred visokim sudom u Taurangai optužen je za prijetnju ubojstvom i posjedovanje metamfetina i kanabisa. Tijekom ročišta Rudd je namigivao novinarima i bubnjao po stolu prije nego što je zajahao na leđa zaštitara i vratio se u svoje sportsko vozilo. Rudd se nije izjasnio o optužbama, položio je jamčevinu i trebao bi se pred sudom pojaviti ponovno 2. prosinca.

Rudd je 1983. preselio na Novi Zeland i vlasnik je restorana "Phil's Place" u Taurangai na istočnoj obali Sjevernog otoka. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene