Preblaga kazna

Uhićen haker koji je ukrao golišave fotografije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američka agencija FBI objavila je kako je uhićen haker koji je ukrao golišave fotografije i videe sa privatnih računa preko sto poznatih zvijezda.

Uhvaćen je jedan od hakera koji su provalili u račune elektroničke pošte popularnih zvijezda poput Jennifer Lawrence i Kim Kardashian, te ukrali golišave fotografije i videe. Američka agencija FBI objavila je kako su priveli 36-godišnjeg Ryana Collinsa, te kako je on potpisao nagodbu priznavši krivnju za 'neautorizirani pristup zaštićenom računalu radi dobivanja informacija'.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Collins će vjerojatno odslužiti samo 18 mjeseci u zatvoru, jer FBI nije našao dokaze koji upućuju na to da je on bio taj koji je 'izbacio' ukradene fotografije i videe na internet. Afera poznatija kao 'Celebgate' obuhvatila je stotinjak slavnih osoba uključujući i Vanessu Hudgens, Rihannu, Kate Upton, Kirsten Dunst, Kate Bosworth i Hayden Panettiere.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene