Već je ovisna

SILIKONSKA DOLINA na dvije noge - ponovno na remontu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bila je jedna od najvećih teen zvijezda 90-tih, ali nakon velikog uspjeha, stigao je i veliki pad.

Miljenica publike 90-tih, danas je poznata jedino po turbulentnom braku, slavnom tati i nekim svojim objavama na društvenim mrežama koje često izazovu more negativnih komentara. Tori Spelling proslavila se ulogom Donne Martin u jednoj od najpopularnijih serija 90-tih 'Beverly Hills'. Kada malo bolje razmislimo, serija je vjerojatno bila ukleta jer nitko od velikih zvijezda nakon serije nije postiga veći uspijeh, čak što više, većina nekada popularnih glumaca jednostavno je nestala iz javnosti ili se tu i tamo pojavljivala u drugorazrednim filmovima.

Pogledaj i ovo Tori Speeling Nema drugog izbora Otkriveno što se krije iza tužnih fotki velike glumačke zvijezde koje su sve zabrinule, istina je malo drugačija od onoga što se pričalo?

Vratimo se Tori. Estetska kirurgija bila je još u povojima kada je Tori ugradila svoje prve silikone. Bio je to loš posao i svi su raspravljali o tome kako izgleda strašno. Nakon toga odlučila se na popravak, a sada i treći put odlazi na dotjerivanje dekoltea.

Njezin suprug Dean McDermott prošle je godine boravio u klinici za odvikavanje od seksa, a upali su i u velike financijske probleme. Ako je suditi po novim silikonima, ti problemi su sada iza njih.

 

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on

 

This gives a whole new meaning to #SiliconeValley #JustArt

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene