Sve im dopušta?

Svijet se zgraža nad ovom fotografijom - No, njoj je to zabavno!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Vjerojatno nisam stroga koliko bih trebala biti', davno je zaključila.

I kad se ne radi izravno o njoj, Madonna uvijek iznova šokira svojim ponašanjem. Tako je još jednom uspjela to učiniti.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 baš voli photoshop! Madonna objavila fotografije bez ijedne bore i čistog lica, koje su potpuna suprotnost realnom stanju stvari!

Madonna na snijegu!

Madonna je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj njezin 13-godišnji sin Rocco Ritchie pozora u društvu prijatelja s bocama alkoholnih pića.

'Zabava je tek počela!', napisala je pjevačica uz fotografiju, snimljenu u švicarskim Alpama gdje je provela novogodišnje praznike s djecom i prijateljima.



I tako je uspjela pokrenuti raspravu na Instagramu je li u redu to što dopušta djeci da piju alkohol (iako nigdje nije evidentirano da je Rocco pio alkohol) ili je neodgovorna majka koja nema kontrolu nad svojim potomstvom.

Da je previše popustljiva, priznala je i sama Madonna u intervjuu prije dvije godine kad je zaključila kako treba djeci nametnuti više discipline. Ovo se prvenstveno tada odnosila na Lourdes koja je snimljena kako puši cigaretu.

'Vjerojatno nisam stroga koliko bih trebala biti. Svaki dan pregovaramo no nikad nisam bila sklona cigaretama. Ne odobravam pušenje kod nikoga, a najmanje kod moje kćeri', izjavila je tada Madonna u Today Showu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene