Hoće novog kirurga

Šok i vjeverica? Evo kako se Jackie vidi nakon silnih plastičnih operacija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Bila sam nebrojeno puta na plastičnim operacijama i zatezanju lica pa sad izgledam kao vjeverica kojoj su usta puna lješnjaka', izjavila je Jackie.

Jackie Stallone, majka slavnog glumca Sylvestera Stallonea bila je na više od 50 operacija u životu. Jackie je nakon godina operacija sad shvatila da je pretjerala i opet nije zadovoljna svojim izgledom.

Pogledaj i ovo Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Baš šteta... Operacije su, nažalost, deformirale lice nekad lijepe glumice poznate po okruglim obrazima

'Još uvijek koristim sva moguća sredstva za uljepšavanje, ali izgleda da postižem upravo suprotno. Bila sam nebrojeno puta na plastičnim operacijama i zatezanju lica pa sad izgledam kao vjeverica kojoj su usta puna lješnjaka', izjavila je Jackie za Daily Mail.

>> Sin joj je milijunaš, a ona kupuje u dućanu 'Sve za 99 centi'!

Dodala je kako bi voljela upoznati plastičnog kirurga Joan Rivers kako bi i nju 'popravio'.

'Joan izgleda sjajno i da znam tko joj je doktor, odmah bi mu se javila. Lice joj izgleda savršeno, ali ostatak tijela joj je koma. Izgleda kao da joj treba štap za hodanje', izjavila je Jackie bez dlake na jeziku.

S druge strane Jackie sebe smatra vrlo vitalnom 91-godišnjakinjom. 'Znate vi nekog mojih godina tko izgleda ovako dobro, a k tome ima i 30 godina mlađeg muža?!', rekla je Jackie.

Majka slavnog glumca kaže kako ne žali zbog ničega u životu, dapače drago joj je zbog svega što prošla i doživjela. 'Imam djecu i unuke, proputovala sam svijet, upoznala svoje idole, ostavila muškarce pred oltarom, sve sam prošla', zaključuje vremešna Jackie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene