Obožavaju ga

Slovenski imitator nakon Putina uzeo na metu Donalda Trumpa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Klemen Slakonja proslavio se i u Hrvatskoj, kada se šalio na račun Severine.

Slovenski komičar i imitator Klemen Slakonja, čiji je parodijski glazbeni video "Putin - Putout", u kojem oponaša ruskog predsjednika Vladimira Putina, od veljače do sada je na Youtubeu pogledalo više od 5,5 milijuna ljudi, priprema sličan projekt u kojemu će oponašati Donalda Trumpa, kandidata Republikanske stranke na predstojećim predsjedničkim izborima u SAD-u.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Kao i u ranijim njegovim uradcima, video s Trumpom sadržavat će originalnu Slakonjinu glazbu i koreografiju. Slakonja će akciju prikupljanja sredstava za financiranje svoje nove produkcije pokrenuti idućeg mjeseca preko platforme Adrifund, jedne vrste slovenskog Kickstartera, objavili su u slovenski mediji.

Svoje ranije video projekte kojima je imitirao različite slovenske i svjetske osobe iz glazbenog, političkog i javnog života Slakonja je do sada financirao vlastitim sredstvima, a preko platforme za financiranje budućeg rada namjeravca prikupiti najmanje 10.000 eura. (Hina)

Pogledajte i nevjerojatnog mladića koji ljude oduševljava bocom vode.

Klemen Slakonja proslavio se još kada se šalio na račun Severine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene