Lice crveno od bijesa

Izljubila ga pa izvrijeđala - 'Mislila sam da smo prijatelji. Izdao si me!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sutkinja X Factora te supruga slavnog rockera Ozzyja Osbournea - Sharon Osbourne, pokazala je svoj temperamentni karakter, točnije paljbu psovki usmjerenih na kolegu iz žirija.

Sharon Osbourne je bila veoma razočarana nakon što član žirija i njezin veliki prijatelj Louis Walsh nije podržao prolazak njezine štićenice Shelley Smith u daljnji krug natjecanja X Factora.

Nakon završetka showa, Sharon je u restoranu tijekom večere, prema izjavama očevidaca, izvrijeđala Louisa svim mogućim pogrdnim riječima.

Pogledaj i ovo Sharon Osbourne Gotovo neprepoznatljiva Supruga legendarnog rokera zabrinula nikad mršavijom pojavom, priznala je i što je posrijedi: "Osjećala sam se mučno svaki dan…"

>> O Ozzyjevoj ovisnosti: 'Stvarno sam shrvana, nikad nisam znala!'

'Lice joj je bilo crveno od bijesa poput njezine kose. Činilo se kao da će eksplodirati od ljutnje. Nitko nije znao gdje bi gledao u tim trenucima dok je Louisa obasipala uvredama', izjavio je izvor za The Sun. 'Ti je.... idiote. Mislila sam da smo prijatelji. Izdao si me', vikala je 61-godišnjakinja tijekom večere.


'Sharon se osjeća izdanom od Louisa jer joj je on bio velika podrška prilikom povratka u show. Dogovorili su se da će pomagati jedno drugome. No, Sharon se sad osjeća poniženom jer ga je pred svima molila da pusti Shelley dalje no on to nije učinio već ju je potpuno ignorirao', ispričao je izvor detalje njihova prijateljskog odnosa.

I zaista. Na priloženom videu može se vidjeti kako Sharon oblijeće oko Louisa, grli ga i ljubi, glavu mu naslanja na svoje grudi, sve kako bi dobila njegov glas za svoju štićenicu protiv koje je već glasovalo dvoje članova žirija - Gary Barlow i Nicole Scherzinger.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene