Želi spriječiti

Seksi fotografije s bivšom mogle bi procuriti u javnost!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda da mnoge hollywoodske zvijezde imaju snimljene svoje seksi fotke ili videe, no one uvijek nekako dospiju u javnost. Zadnji u nizu je glumac Nicolas Cage.

Poznati glumac Nicolas Cage snimio je seksi fotografije sa svojom tadašnjom djevojkom Christinom Fulton. Do sada su fotografije bile na sigurnom, no kada je u svoj dom pustio majstore situacija je izašla u medije. Naime, majstor Ricardo Orozco iz kuće mu je ukrao čak četiri računala i kutiju punu intimnih fotografija, donosi TMZ.

Pogledaj i ovo Weston Cage Coppola Rijedak izlazak Rijetki znaju da je ovo sin jednog slavnog glumca, u javnosti ga nema često, a sličnost među njima teško je uočiti!

>> Seks skandal trese Srbiju: Tko je djevojka s porno fotografija?

Orozco je prošlog mjeseca uhićen, optužen za krađu i zadržan pod jamčevinom od milijun dolara. Cage sada želi spriječiti da fotografije s Christinom dospiju u javnost, a hoće li uspjeti tek ćemo vidjeti. Nicolas je bio u vezi s Christinom svega dvije godine, od 1988. do 1990. te zajedno imaju sina.

Da stvar bude još gora, na fotkama je s bivšom djevojkom Christinom Fulton s kojom je bio od 1988. do 1990., a s kojom ima i sina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene