Sud zabranio objavu

SEKS SKANDAL O KOJEM SVI PRIČAJU tko je misteriozni trojac?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ono o čemu svi u Velikoj Britaniji pričaju definitivno je seks skandal poznatih osoba čija imena mediji ne smiju objaviti zbog sudske zabrane.

Ono što se pouzdano zna je to da se radi o slavnoj osobi koja je u braku s isto tako slavnom osobom, a te dvije slavne osobe imale su sekesualni klinč s trećom slavnom osobom. Sve jasno? Slavni par je od 2011. imao povremene nestašne susrete s trećom osobom.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Bome ih je začudio Karleuša objavila fotografiju s mužem iz Dubaija, ali ima jedan detalj koji je njezinim fanovima neobičan

Zamislite muku britanskih medija koji znaju o kome se radi, znaju baš sve detalje, ali uzalud, sud je zabranio otkrivanje imena u svrhu zaštite privatnosti. Mediji, navodno imaju i dokaze za seksi igre poznatih faca, ali ni o tome ne smiju pisati. Dio javnosti je ogorčen zbog takve odluke suda, jer kruha i igara nikada dosta.

Čini se ipak, kako je samo pitanje dana kada će imena nestašnih zvijezda završiti u javnosti jer sudska zabrana se odnosi samo na britanske medije. Poznati par je, navodno, potrošio bogatstvo kako bi cijeli skandal zadržao u tajnosti, ali očito to im nije pošlo za novčanikom. Vrlo je vjerojatno kako ćemo vrlo uskoro saznati o kome se radi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene