Što će reći Kourt?

Scott Disick u zagrljaju bivše: Paparazzi ih uhvatili zajedno u Cannesu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova drama na pomolu? Pa, kada Kourtney Kardashian vidi fotografije oca svoje djece u zagrljaju druge žene, sigurno joj neće biti svejedno...

Reality zvijezda Scott Disick, ujedno i dugogodišnji dečko Kourtney Kardashian s kojom ima troje djece, viđen je u Cannesu u društvu druge žene. Paparazzi su snimili bliska druženja s atraktivnom brinetom. Riječ je o Chloe Bartoli s kojom je Scott bio u vezi prije Kardashian ere.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

Napokon znamo kako Scott Disick zarađuje za život

Iako s Kourtney nije službeno u braku, njih dvoje ipak imaju obitelj i sigruno neće biti presretna kada vidi fotografije. Sa Scottom je uvijek imala problema, a on se liječio protiv ovisnost o alkoholu. 32-godišnji Disick poznat je po partijanju, a sada će sol na ranu dodati i njegova bivša.

Ona je inače stilistica, a njih dvoje su na fotografijama uhvaćeni u doista bliskim trenucima - kako joj Scott mazi leđa, na bazenu su ležali zajedno naslonjeni jedno na drugoga, a svjedoci kažu i da su hranili jedno drugoga na večeri. Hm, ne izgleda kao samo prijateljica.

'Scott i Chloe flertuju cijelo vrijeme, Kourtney je ne želi blizu Scotta', otkrio je izvor za Us Weekly. Hm, možda bi Scott ipak mogao i malo pripaziti jer je Kourt na svojem Instagramu objavila fotografiju iz streljane kako vježba pucanje. 'Nema šale', poručila je ispod fotke.

 

Don't mess.

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene