I otkud joj sav taj novac?

Tko je uopće srpska zvijezda Sandra Afrika?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I ako ne slušate cajke, sigurno ste čuli za srpsku zabavljačicu Sandru Afriku. No, znate li uopće što o njoj osim njezinih zaraznih rima?

26-godišnja srpska pjevačica Sandra Afrika u kratkom je roku osvojila narodnjačke klubove,  a i obogatila je svoj bankovni račun. Ekskluziva.ba piše kako Sandra u svojem vlasništvu posjeduje nekretnine, automobil marke BMW te jahtu.

Pogledaj i ovo showbuzz nije skromna Atraktivna zvijezda u Zagrebu: 'Bugarke su najljepše žene na svijetu!'

Ovo MORATE poslušati: Za njima lude, 'režu vene' i troše milijune!

 

Upravo to je izazvalo burne reakcije, a mnogi se pitaju odakle joj uopće toliki novac. No, sama Sandra sve je objasnila na svojoj Facebook stranici gdje piše kako je karijeru započela kao prateći vokal Mile Kitića. Iako, neki izvori tvrde kako mu je ona bila i ljubavnica, no o tome se nije oglasila.

Njena prva pjesma, odakle i potiče pseudonim Afrika, izazvala je burnu reakciju kod publike, a 2011. izašao je istoimeni CD. Ono što ju je proslavilo je hit 'Devojka tvoga druga' koja drma u folk klubovima u cijeloj regiji.

Njena karijera 2012. godine doživljava veliki uspon pjesmom 'Neko će mi noćas napraviti sina' koju potpisuje Damir Handanović.

Sandra je poprilično provokativnim i visokobudžetnim spotovima privukla pažnju publike. Sama se pohvalila kako doista posjeduje jahtu, nekretnine i skupe automobile, no zahvaljujući čestim nastupima u klubovima. Srpski mediji pak pišu kako joj je u počecima i Mile Kitić kupovao skupe aute i nekretnine, zbog čega je bio i u sukobu sa svojom suprugom.

Činjenica su pak prepuni klubovi i diskoteke u kojima Sandra nastupe debelo naplaćuje, pa onda nije iznenađenje što si srpska pjevačica može priuštiti skupe igračke.

'Volim kupovati i torbe i sandale. Volim kad si mogu priuštiti nešto skupo i zato me nitko ne može kritizirati jer sam to zaslužila', rekla je nedavno u jednoj srpskoj emisiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene