Imaju dvoje djece

Nezamislivi luksuz i kič: Ruski oligarh oženio atraktivnu manekenku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ruski oligarh Aleksey Shapovalov i manekenka Ksenia Tsaritsina vjenčali su se na nezamislivo raskošnoj svadbi.

Kada se ženi ruski oligarh, onda su raskoš i kič zagarantirani. Nije to zaobišlo ni Alekseya Shapovalova koji je oženio manekenku Kseniju Tsaritsinu. Vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji u hotelu Barvikha Luxury Village u Moksvi. Par je u vezi bio godinama prije vjenčanja, a tijekom zajedničkih godina dobili su i dvoje djece.

Predstavljali su se i prije svadbe kao muž i žena, no kad su se jednom odlučili reći sudbonosno 'da', napravili su to onako kako to ruski oligarsi rade. Prije nekoliko mjeseci darovao joj je divovski dijamantni prste, a nije štedio ni na svadbi. Na svadbi je nosila raskošne vjenčanice, torta je lebdjela u zraku, a dvorana je bila ukrašena tisućama cvjetova.

Mladenci i njihovi gosti mogli su uživali i u nastupu natjecateljice s Eurosonga Poline Gagarine te rock benda Leningrad. "Bilo je nevjerojatno, hvala našim prijateljima što su bili s nama tog dana. Hvala i našim obiteljima", poručila je Ksenija kasnije. Zgodna manekenka sa svojim suprugom uživa i inače u raskošnom stilu života, putovanjima i skupim poklonima.

 

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on

 

A post shared by Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene