OMG!

Kupio ženi karijeru za 20 milijuna dolara!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Velikoj Britaniji ruski milijunaši dobili su svoj reality show, a nadaju i svjetskoj slavi. Kamaliya želi biti pjevačica i glumica, a njezin suprug ne štedi novca da bi to i postala investirajući 20 milijuna dolara u njezinu karijeru.

Iz svog penthousa u prestižnoj londonskoj četvrti, zvijezde reality showa 'Upoznajte Ruse' milijarderi Kamaliya i Mohamad Zahoor, sanjaju kako će jednog dana postati velike svjetske zvijezde.

Vjeruju kako je reality dobar put za to. 'Moj san od djetinjstva je postati vrlo poznata pjevačica i glumica', kaže Kamaliya Zahoor. Kamalijin suprug u njezinu je karijeru uložio oko 20 milijuna dolara. To joj je pomoglo ne samo da snimi pjesme, već će i glumačku karijeru započeti rame uz rame sa Sharon Stone i Andyja Garciu u filmu 'What About Love'.

>> Internet HIT: Potreban je samo 1 Ferrari da sve žene polude

'Prije svakog investiranja proučite tržište i napravite poslovni plan, tako je bilo i za Kamaliju. Ona ima glas kakav bi mnoge današnje zvijezde željele imati. No danas je sve u marketingu, nije važno koliki ste talent, već kakav ćete marketing napraviti', ističe bogati Mohannad Zahoor.

Iako potječu iz skromnih obitelji Kamalija i Mohamad u Londonu vode raskošan život - ona se kupa u šampanjcu, ljubimac joj je sokol,kakadu, psi i mačke,  a Zahor joj je uz automobile, jahtu i avion čak poklonio i pištolj obložen dijamantima. Unatoč jezičnoj barijeri Kamalija se nada najboljem.

Zbog posljedica černobilske katastrofe Kamalija nije mogla zatrudnjeti. No nedavno u njihovu obitelj stigli su blizanci i dali životu potpuno novi smisao. Sada ekscentrični milijunaši osvajaju i svijet!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene