Tko bi rekao...

Procurile fotografije iz mladosti sa razuzdanih zabava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kanadski glazbenik Michael Buble javnosti je poznat kao uzoran suprug i otac. No, čini se da je ovaj miljenik javnosti imao burnu mladost..

Poznatog glazbenika Michaela Bubleaprati imidž mirnog obiteljskog čovjeka, no u javnost su procurile fotografije iz njegove mladosti kada je uživao u razuzdanim provodima, donosi američki portal Radar Online.

Pogledaj i ovo Michael Buble (Filip Kos/PIXSELL) I ona se oglasila Pjevača nakon javljanja uživo optužili da zlostavlja ženu, naljutio ih je jednim potezom

>>Doslovno tren nakon poroda - ZABLISTALA!

Na fotografijama se može vidjeti kako u jednoj ruci drži je cigaretu, drugom grli djevojku koja je provukla prste kroz njegov patentni zatvarač. 'Michael je nekoliko mjeseci prije toga prekinuo s djevojkom i liječio je svoje slomljeno srce',  rekao je anonimni izvor za američki Radar. No iznenađenjima nema kraja, jer već na drugoj fotografiji uzorni Buble provokativno pozira između ženskih nogu, dok njegova dva prijatelja skreću pažnju na njezine grudi.

Danas slavni pjevač je u sretnom braku s lijepom manekenkom Luisianom Lopilato, a nedavno su i postali roditelji prekrasnog sinčića. Neke fotografije iz prošlosti ipak nađu put do javnosti, posebno kada si tako slavan.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene