Ponaša se nenormalno

Prijatelj slavne pjevačice tvrdi: 'Potpuno je izgubila razum!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prijatelji i bliski suradnici nemaju dobro mišljenje o pjevačici poznatoj kao Lady Gaga.

Najnovije informacije koje su medijima plasirali bliski suradnici pjevačice Gage temelje se na tvrdnjama kako je 27-godišnja zvijezda izgubila poveznicu sa stvarnošću te se ponaša nenormalno.

Pogledaj i ovo Lady Gaga "Je li ovo ona ili...?" Što se dogodilo s licem Lady Gage? Nisu je prepoznali ni najveći obožavatelji, a mnogi su je zamijenili s poznatom kolegicom!

'Potpuno je izgubila razum', tvrdi jedan njezin zabrinuti prijatelj i bivši član tima te dodaje kako ju je njezin alter-ego potpuno preuzeo. Potpuno se prepustila Gagi i nitko je više ni ne zove pravim imenom - Stefani Germanotta. Čak je i njezina majka zove Gaga.

>> Fotka koja je podigla prašinu: Potpuno gola i bez šminke!

'Gotovo više ne razlikuje stvarnost od mašte. Živi u izmišljenom svijetu kojega je sama stvorila', tvrdi izvor o pjevačici koja je u mlađim danima patila od kompleksa manje vrijednosti, a sad se pretvorila u ovisnicu o seksu.

Bivši član Gaginog tima opisao ju je kao 'čudovište' koje ne prihvaća kao odgovor 'ne' od muškaraca koji joj se sviđaju, a ljubav isključivo vodi na mjestima gdje postoji mogućnost da je netko vidi. U krevetu se ponaša egzibicionistički - kao da je na pozornici.

Gaga se 'optužuje' i za grozan odnos sa članovima svog tima.

'Jednom je zbog malene pogreške pred svima izgrdila jednu prateću pjevačicu. Bilo je to ružno za gledati', tvrdi izvor za britanske medije te dodaje kako unatoč tome što svojim fanovima govori da se ne prepuštaju nasilnicima i da se bore protiv njih, i sama se ponaša kao nasilnik i 'čudovište'.

Prije nego je postala planetarno popularna, Gaga je imala problema s konzumiranjem droga.

'Puno je pila i imala problema s kokainom. Bila je u totalnom kaosu. Nikad se ne bi reklo da će postati svjetski poznata zvijezda', tvrdi njezin bivši suradnik.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene