Kriva zbog nemorala

Policija uhitila pjevačicu bujnih grudi jer se previše otkrila u spotu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Protiv Egipćanke je pokrenut postupak zbog poticanja na razvratnost, a zatvorske rešetke čekaju i njezinog dečka koji je u međuvremenu prebjegao u Tunis.

Egipatska pjevačica Reda el-Fouly uhićena je prije nekoliko dana jer je neprimjereno plesala i previše otkrila za tamošnje standarde u nedavno objavljenom spotu za pjesmu Sib Eddi (u prijevodu ruke k sebi). 

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Što se događa s njom? Prijatelji se boje za život ponovno pretučene glumice koja i dalje ne želi otići od nasilnog partnera

Bila je seks simbol osamdesetih: I na pragu 50-e oduzima dah

Tužiteljstvo u Gizi je potvrdilo da će protiv nje biti pokrenut postupak zbog poticanja na razvratnost, no zasad nije poznato kakva je kazna čeka ukoliko bude proglašena krivom.

El-Fouly je u spotu nastupila uz svog dečka Waela Elsedekia, koji bi se također našao iza rešetaka da na vrijeme nije shvatio što mu se sprema i prebjegao u Tunis.

Policija je raspisala tjeralicu i za trećom osobom koju je nakratko moguće vidjeti u spotu, a za koju se vjeruje da je režirala sporno djelo.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene