Kakav 'live'?

VIDEO PREVARA: Pogledajte kako DJ majstori lažiraju nastupe

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pogledajte zašto je video, u kojem se na duhovit način komentiraju 'live' nastupi DJ mastora, postao pravi internetski hit.

Jeste li se ikada zapitali što većina poznatih DJ-a zaista radi na nastupima i jesu li njihovi setovi prevara ili zbilja rade 'uživo'?

Pogledaj i ovo showbuzz Ma je li moguće? Nevjerojatna vijest proširila se svijetom poznatih: Trudna Rihanna partnera s kojim čeka dijete uhvatila kako je vara?

Javno se ispričali zbog prevare!

Ako jeste, odgovor stiže u obliku komičnog videa u kojem se kroz duhovite komentare pokazuje kako se majstori za DJ pultom samo pretvaraju da nešto rade.

Kao podloga za parodiju koja je postala pravi hit na internetu poslužio je video snimljen tokom živog DJ seta Stevea Aokija, Lebeka Lukea te Sandera van Doorna u Miamiju, a njihove gestikulacije popraćene su zanimljivim opisima.

'Dižem ruke u zrak', 'ništa ne radim, ali sjajno imitiram sviranje gitare' - samo su neki od komentara.

Svaki profesionalni DJ vjerojatno bi se naljutio da ga optužite kako lažira svoje nastupe te bi vam se vjerojatno potrudio objasniti koliko su ti 'live' performansi originalni, no ovaj video otkrit će vam nešto posve drugo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene