451702
451702
451702
451702
451702

NAJGLUPLJA PJESMA IKAD Hoće li srušiti 'Gangnam Style'?

Pjesmica smiješnog naziva 'Pen-Pineapple-Apple-Pen' (Olovka-ananas-jabuka-olovka) pjevača Piko-Taroa postala viralna.

 
 
 
 
Piko-Taro (Screenshot: Youtube)
Piko-Taro (Screenshot: Youtube)

Najgluplja pjesmica u povijesti svijeta objavljena je prije mjesec dana na Youtubeu. Pjesmica smiješnog naziva 'Pen-Pineapple-Apple-Pen' (Olovka-ananas-jabuka-olovka) pjevača Piko-Taroa izazvala je reakcije na društvenim mrežama i u kratkom roku postala viralna.

Predviđa joj se popularnost kakvu je nekad imao 'Gangnam Style'. Zahvaljujući milijunskim pregledima koje je pjesma 'Pen-Pineapple-Apple-Pen' imala na Youtubeu, predviđa joj se uspjeh spomenutog 'Gangnam Stylea', pjesme koja je dosad pregledana više od dvije i pol milijarde puta. Autor pjesme Piko-Taro inače je japanski DJ i komičar Kosaka Daimaou, pravog imena Kazuhiko Kosaka.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se