Znak na ruci

Provjerite već danas jeste li OBILJEŽENI!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dva prijatelja, pomalo čudna susjeda, serija neobjašnjivih događaja i de­mon koji traži domaćina provjereni su sastojci dobrog horora! Posebno ako se radi o planetarno popularnom serijalu Paranormalno koji je napokon do­bio i svoj specijalac.

'Paranormalno: Obilježeni' film je koji od 2. siječnja igra u hrvatskim kinima, a u kojem nas osim dobropoznatih pa­ranormalnih elemenata poput prepoznatljivog znaka ispisanog krvlju, žen­skih tijela u ritualima, moćnih vještica čije radnje graniče s vračanjem i pri­zivanjem vraga, pojavljuje i čitav niz originalnih horor iznenađenja.

Pogledaj i ovo PR Ubio je kako bi živio Ring opstanka – istinita priča o patnji, snazi i iskupljenju jednog čovjeka

Za razliku od ranijih nastavaka, radnja filma 'Paranormalno: Obilježeni' smještena je u opasno okruženje siromašne i bandama napućene lati­no zajednice kalifornijskog grada Oxanard koje je dovoljno zastrašujuće sa­mo po sebi.

U njoj žive srednjoškolci Jesse (Andrew Jacobs) i Hector (Jorge Diaz) koji nakon što svjedoče neobičnim radnjama Jessijeve susje­de Anne (Gloria Sandoval) shvate da čudni događaji koji su kulminirali njegovim premlaćivanjem nisu nimalo slučajni.

Kada shvate da znak koji se pojavio na njegovoj ruci pripada opasnom demonu koji na taj način obilje­žava svog novog domćina, učinit će sve da ponište čini.

Jer jednom kada ste obilježeni, više vam nema spasa!

Redatelj filma 'Paranormalno: Obilježeni' je Christopher Landon.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene