O kome se radi?

Panika u Hollywoodu - zaražen HIV-om spavao sa brojnim zvijezdama

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neimenovani, popularni muškarac izazvao je pravu paniku u Hollywoodu kada se saznalo da je zaražen virusom HIV-a.

Ime muškarca za kojeg se saznalo da je zaražen virusom HIV-a drži se u tajnosti, ali bez obzira na to, Hollywoodske face su u panici. Neimenovani muškarac, kako prenosi 'The Sun', spavao je s velikim brojem glumica, modela, TV voditeljica, novinarki... Nedavno je i 'Radaronline' objavio tekst o nepoznatom muškarcu koji je najavio tužbu protiv žene koja ga je zarazila HIV-om. Mnogi vjeruju kako se radi o istoj osobi.

Pogledaj i ovo Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Kleknuo na Havajima Nakon tri razvoda vremešni glumac ljubio je samo mlađe, a sad je i zaprosio 39 godinu mlađu studenticu

Izvor upućen u slučaj, otkio je kako je velik broj ljudi savjetovao tom muškarcu da izađe u javnost i iskreno progovori o svemu, međutim, muškarac se plaši da bi to moglo uništiti njegovu karijeru.

'Nitko ne bi trebao umrijeti od ignoriranja problema'

Nedavno je zvijezda serijala 'Who's The Boss' Danny Pintauro objavio kako je već 12 godina zaražen HIV-om i kako se zarazio oralnim putem.

NBA zvijezda Magic Johnson bori se s predrasudama već 20 godina otkako je izašao u javnost i progovorio o svojoj bolesti. 'Bio sam naivan i mislio sam da se to meni ne može dogoditi. Želim upozoriti ljude da se to može dogoditi bilo kome'!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene