456119
456119
456119
456119
456119

GUŠI SE U SUZAMA Opljačkana folk pjevačica! Novac čuvala za stilistu i cipele

  • , 06.11.2016., 15:30
  • Autor:
  • komentara

Pljačka pjevačice zavila je folk estradu u crno. Svima žao Lepe.

 
 
 
 
Lepa Lukić (FOTO: Youtube)
Lepa Lukić (FOTO: Youtube)

Lepa Lukić dobro je poznata onima koji slušaju folk glazbu, no od sada je poznata i mnogo šire jer njezine se suze šire Balkanom poput pljuska.

Lepa Lukić (ne Brena, nego Lukić) opljačkana je ovog vikenda. Pljačkaši su joj ušli u kuću dok je ona spavala. Sretna je što je spavala jer u suprotnom bi je možda napali, smatra pjevačica. Lopovi su ušli kroz terasu, odvijačem razvalili vrata, a potom pokupili dokumente, kartice, 1600 eura i 900 000 dinara.

'Te novce sam spremila da imam za stajling, da imam za cipele. Moram i na frizuru zbog koncerta. Ovo što ja izdržim to ni konj ne bi izdržao', kazala je potresena pjevačica za Kurir TV.

Nakon što je shvatila da je opljačkana, pjevačici je pozlilo pa je intervenirala i hitna pomoć.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se