Obračun na Twitteru

Očajna zavapila: 'Molim te, zbog naše djece, da prestaneš s tim'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac Charlie Sheen nije jedini koji voli objavljjivati postove na Twitteru. U svoju obranu, pridružila mu se i bivša supruga Denise Richards.

Nakon što je Charlie Sheen nedavno napao svoju bivšu suprugu Denise Richards i optužio je kako ne dopušta da zajedničkim kćerkama Sam i Loli preda božićne darove, 42-godišnja ljepotica odlučila mu je odgovoriti istom mjerom - putem Twittera.

Richards je tako odgovorila na status jednog followera koji je citirao TMZ-ovu priču o tome kako Sheenu nije dozvoljeno da vidi svoju djecu ni na 30 minuta kako bi im predao božićne darove.

Pogledaj i ovo Charlie Sheen (Foto: Profimedia) To nitko nije očekivao! Kći slavnih bivših supružnika iznijela uznemirujuće optužbe protiv vlastite majke, tvrdi da joj je život s njom bio pakao

Ljubomorna cura: 'Ili prekini sve veze s njom ili je s nama gotovo!'

'To nije istina. Ne znam zašto u javnost iznosi ovakve neistine. Ne udaljavam ga od njegove djece', napisala je Richards na Twitteru, a nakon toga se obratila i samom Sheenu na njegovom profilu.

'Naša djeca ne trebaju ovakvu vrstu narušavanja privatnosti. Dobrodošao si kod nas za Božić i nadamo se da ćeš doći. Uvijek ih možeš vidjeti. Nikad nisam pitala za tvoje planove i namjere. Volimo te. Molim te, zbog naše djece, da prestaneš s tim', napisala mu je očajna Denise.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene