Najgori u Hollywoodu

VIDEO Objavljena lista NAJGORIH - Tko 'zaslužuje' Zlatnu malinu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saznali smo nominacije za najbolja filmska ostvarenja, a izašle su nominacije i za ona najgora.

Filmski spektakl "Transformeri: Doba izumiranja" redatelja Michaela Baya predvodi listu kandidata za najgora holivudska dostignuća u protekloj godini, objavili su organizatori nagrade Zlatna malina koja će se 21. veljače dodijeliti 35. put.

Pogledaj i ovo showbuzz U kinima VIDEO Annie je dirnula generacije! Imamo dobitnike kino ulaznica!

OSCAR 2015: Objavljene su ovogodišnje nominacije!

Četvrti nastavak Transformera nominiran je u nekoliko kategorija; uključujući najgori film, najgoreg redatelja i najgori scenarij. Taj spektakl prepun specijalnih efekata bio je peti najuspješniji film na američkim kino blagajnama u 2014. sa zaradom od 245 milijuna dolara, a u cijelom svijetu ostvario je više od milijarde dolara prihoda.

Među nominiranima za najgori film su i "Hercul", "Saving Christmas", akcijska komedija "Nindže kornjače" i triler "Left Behind" s Nicolasom Cageom u glavnoj ulozi.

Cameron Diaz je kandidatkinja za najgoru žensku ulogu u filmovima "Osveta na visokim petama" i "Snimka seksa", kao i za najgoru pomoćnu žensku ulogu u filmu "Annie".

Adam Sandler, koji je 2012. godine postavio rekord po osvojenim Zlatnim malinama u filmu "Jack and Jill", i ove godine je kandidat za najgoru mušku ulogu u filmu "Obiteljski kaos".

Zlatnu malinu dodjeljuje posebna zaklada osnovana 1980. godine kao parodiju na nagradu Američke akademije za filmsku umjetnost Oscar. Nagrada je u obliku maline veličine golf loptice, a vrijedi manje od pet dolara. (Hina)
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene