Na pomolu skandal?

O Kanyeu tvrdi: 'Bio je veoma agresivan tijekom upucavanja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je jučer odjeknula vijest kako kanadska manekenka Leyla Ghobadi tvrdi da je Kanye upravo s njom varao trudnu Kim Kardashian, slijedi nastavak priče.

Vjerujete li da je Kanye prevario Kim?

  • Da, vjerujem
  • Ne vjerujem. To je laž!
  • Leyla se želi samo proslaviti pa je odlučila lagati

Ukupno glasova:

Pogledaj i ovo Bianca Censori i Kanye West opet sablaznila slučajne prolaznike U potpuno prozirnoj haljini ovaj put nije ni pokušala sakriti izložene dijelove tijela, bljeskovi aparata otkrili su baš sve!

Leyla Ghobadi, koja tvrdi kako je Kanye West Kim dvaput prevario s njom, od toga ovaj drugi put je bio tijekom njezine trudnoće, otkriva nove detalje svoje priče.

>> 'Kanye je varao TRUDNU KIM sa mnom!'

'Bio je veoma agresivan tijekom upucavanja', napisala je na Twitteru 24-godišnja konobarica odgovaravši tako na pitanja zainteresiranih fanova poznatog para diljem svijeta.

'Priznajem kako nisam bila prisiljena imati seksualni odnos s njim - jednostavno me ponijela situacija. Obožavam ga', napisala je Leyla koja je Kanyea upoznala u srpnju prošle godine na njegovom koncertu u Atlantic Cityju.

Kako donosi američki časopis Star, Kanye je navodno Leyli rekao kako je njegova veza s Kim samo za javnost te da to nije ništa ozbiljno!

No, na njezine riječi odgovorio je Kanye putem svog menadžmenta tvrdeći kako ništa od toga nije istina. Isto je javnosti uputila i Kim Kardashian.

Ipak, Leyla se ne predaje. Svima onima koji sumnjaju u istinitost njezinih tvrdnji obratila se na Twitteru.

'Ok. Neću više ništa reći. Rekla sam što sam imala za reći. Onima koji me mrze poručujem kako ne znaju ništa o ovoj situaciji. Onima koji mi vjeruju poručujem - hvala vam', napisala je Leyla.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene