Objava na FB

'Vještica Nives': 'Uspio si tek kad...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saga oko Nives Celzijus i nakon Kiklopa se ne stišava, a sada je i spisateljica Vedrana Rudan njoj posvetila cijeli post.

Spisateljica Vedrana Rudan posvetila je Nives Celzijus post na svojeg blogu kojega je potpisala s ‘Vještica Nives’. Rudan je u svojem prepoznatljivom tonu predočila sliku hrvatskog društva, ovaj put kroz Nives kao simbola mlade, hrabre, pametne i lijepe žene koja je samim time u Hrvatskoj osuđena na verbalno kamenovanje -  kako kaže Vedrana.

Pogledaj i ovo Vedrana Rudan bez dlake na jeziku Vedrana Rudan žestoko oplela po Matanićevom priznanju: "Sad će kod zlostavljača žena alkoholizam i bijeli nos biti olakotna okolnost..."

Nives Celzijus priznala - 'Nisam spavala cijelu noć, uzbuđenje me trese'

Nives uskoro izdaje i nastavak romana ‘Gola istina 2′, a tekst koji je o njoj napisala Rudan jako ju je razveselio. 'U posljednjih pola sata dobila sam nekih 200-tinjak poruka. Je*** Kiklop. To je najbolji pokazatelj kako ta nagrada u očima hrvatskih građana nema baš nikakav značaj. Uspio si tek kad Vedrana Rudan napiše post o tebi. Rudan <3', napisala je na svojem Facebooku.

A Vedranin post na blogu počinje ovako:

'Nikad nisam upoznala gospođu Nives Celzijus. Žao mi je zbog toga. Prema toj gospođi gajim iskreno poštovanje. Mlada, hrabra, vrijedna, uspješna, pametna… I još uvijek je u Hrvatskoj nisu kamenovali. Osim verbalno. To zato jer je Hrvatska uljuđena, civilizirana, europska zemlja. Da nije, Nives Celzijus bi sigurno obrijali glavu, iskopali rupu u zemlji, uvalili ju u nju do vrata, a onda gledali kako joj galebovi na smetlištu kopaju oči a divlji psi grizu lubanju.

Pretjerujem? Ne. Mržnja koja u Hrvatskoj vlada prema ženama potpuno je oslijepila sve takozvane zdravomisleće ljude. Da bijesna mržnja prema ženama ne hara Hrvatskom o Nives Celzijus i njezinoj knjizi “Gola istina” ne bi se govorilo već godinama. Što je vještica učinila znamo. Napisala je knjigu koja se prodala u preko sto tisuća komada. Dovoljno da se gospođu proglasi šupljoglavom, nepismenom glupačom.'

Cijeli post pročitajte na njezinom blogu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene