Objavila na Instagramu

Nives se najviše voli sunčati - GOLA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je u pitanju Nives Celzijus teško nas išta može iznenaditi, a onda sama na Instagramu objavi golišavu fotografiju koja može uzbuditi i duhove!

Nives Celzijus odavno je pokazala da je jako ambiciozna žena. Napisala je knjigu, slovi kao jedna od najseksi supruga nogometaša, a sada oživljava i svoju glazbenu karijeru.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

Njezin seksepil joj dakako pomaže u tome, a nakon što je objavila i spot za pjesmu 'Karanfil' te 'Take Me To Brasil', Noves provocira i novim fotografijama na Instagramu.

Isprovocirala ih i postala hit u svijetu - o njoj snimaju dokumentarac!

Mediji diljem svijeta, od Paragvaja, Brazila, Meksika, Amerike, Velike Britanije, Italije, Njemačke pa čak i Rusije, prenose priču o Nives i njezinom provokativnom video spotu. Većina je hvali, mnogi njezin video uz stražnjice naših nogometaša ističu kao hrvatsku priču na ovom Svjetskom nogometnom prvenstvu, a i oni koji se zgražaju nad njezinom parodijom i ismijavaju njezin video, priznaju joj kako je ipak privukla pažnju svjetske javnosti. Tko zna što nam još Nives sprema...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene