Magnet za žene

Posjetio dvije različite žene u istom rodilištu - Obje rađale njegovo dijete!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za njega su govorili da je magnet za žene...

U novoj biografiji o kultnoj grupi AC/DC otkriveni su detalji o ljubavnom životu njihovog nekadašnjeg frontmena Bona Scotta.

Scott, koji je preminuo 1980. u 33. godini, bio je magnet za žene, tvrdi Michael Browning u svojoj knjizi 'Dog eat Dog'. Između ostalog, otkrio je da je Scott posjetio dvije različite žene u istom rodilištu, budući da su u isto vrijeme na svijet donijele njegovu djecu. Autor tvrdi da one nisu znale jedna za drugu, piše Daily Mail.

Na dan smrti Bona Scotta, AC/DC započeli novi koncertni život

'To je bio mračan period kad je Scott ušao u mračni svijet drogiranja. Postojali su trenuci kada bi uzeo heroin s nekoliko mladih dama, zbog čega bi poprimio čudnu zelenu boju i pao u šok', ispričao je njegov nekadašnji menadžer.

'Pokušavale bi ga oživjeti amfetaminom, ali kako to ne bi upalilo, odvele bi ga u bolnicu gdje bi se oporavio. Kada sam ga posjetio u bolnici, bio je veseo i šalio se s medicinskim sestrama. Onda mi je nehajno dobacio da je posljednji put bio u bolnici kad je posjetio majke svoje djece koje su rodile u isto vrijeme', otkrio je menadžer i dodao: 'Ne znam je li ostao u kontaktu s tim ženama, ali mene muči pitanje što je s rođacima...'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene