Slučaj pod istragom

Veliki skandal: Neimenovana britanska pop zvijezda silovala 14-godišnju curicu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Upućeni tvrde da je neimenovana zvijezda u šoku jer bi mu ovi navodi mogli potpuno uništiti reputaciju. Slučaj se kroz godine otvarao i zatvarao.

Nadzire se veliki skandal u Velikoj Britaniji. Naime, Mirror javlja kako je neimenovana britanska pop legenda pod istragom zbog navodnog silovanja 14-godišnje djevojčice. Upućeni tvrde da je neimenovana zvijezda u šoku jer bi mu ovi navodi mogli potpuno uništiti reputaciju. Ipak, osoba još nije privedena ni ispitana o slučaju. Napad se navodno dogodio 70-ih godina nakon koncerta britanske zvijezde, kada je djevojku i njenu prijateljicu tjelohranitelj pozvao u hotel kod pop zvijezde.

Pogledaj i ovo showbuzz Skandal u Brazilu Majka optuženog za silovanje: 'Sve je to samo senzacionalizam'

Navodna žrtva, danas žena od 50-ak godina, navodi da je bila omamljena šampanjcem prije silovanja koje ju je obilježilo. Opisala se kao nevina 14-godišnjakinja te je novinaru The Suna rekkla kako se dotad nikad nije poljubila. U hotel zvijezde otišla je jer se nadala autogramu. Pjevač joj je dao šampanjac, a potom je spustio na krevet.

"Iskustvo koje je počelo kao nježno i sigurno ubrzo se pretvorilo u bolno i grubo, nimalo ugodno", rekla je navodna žrtva. Tek kasnije je shvatila da je sva u modricama, a o svojoj traumi sljedećih godina nije pričala ni obitelji ni prijateljima. Žena se 2013. godine javila u Scotland Yard i prijavila slučaju. Oni su joj tada rekli da ne mogu napraviti ništa jer se navodni zločin dogodio u inozemstvu. Službena istraga o slučaju otvorena je 2014. godine, a zatvorena šest mjeseci poslije. Prošlog mjeseca je istraga ponovno otvorena, a glasnogovornik policije potvrdio je da na slučaju rade javni tužitelj i istražitelj.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene