450203
450203
450203
450203
450203

UHVATILA ZARUČNIKA S PJEVAČICOM 'Ušla sam u kuću i imala što vidjeti'

  • , 14.09.2016., 19:39
  • Autor:
  • komentara

Otkrila je da je reper s njom zaruke raskinuo preko novina.

 
 
 
 
Ariana Grande, Big Sean i Naya Rivera (Foto: Getty)
Ariana Grande, Big Sean i Naya Rivera (Foto: Getty)

Nakon što je objavila svoje memoare 'Sorry Not Sorry', glumica Naya Rivera u njima je otkrila kako je svog nekadašnjeg zaručnika Big Seana ulovila s Arianom Grande pa je zbog toga razvrgnula zaruke.

Memoari donose detaljan opis njenog života, uključujući pobačaj na koji se dobrovoljno odlučila.

2013. godine, Naya i Big Sean bili su zaručeni, Big je godinu dana nakon raskinuo je zaruke.Kako je glumica napisala, svađali su se nekoliko dana dok je pjevač putovao, a jedini dan dok je bio u Los Angelesu nije se htio vidjeti s njom.

Pročitajte i koga to ljubi slavna Adriana Lima.

Big Sean i Naya Rivera (Foto: Getty)

Međutim, imala je ključeve njegove kuće, otišla je tamo i imala je što vidjeti.

'Ušla sam, krenula niz stepenice i pogodite koja je curica sjedila prekriženih nogu na kauču, slušajući glazbu? Rimuje se sa Smariana Schmande.'

Da bi stvar bila još bolja, reper nije imao hrabrosti reći joj u lice da raskida zaruke, nego je to objavio novinarima.

'Saznala sam da se ne udajem preko interneta, u isto vrijeme kada i svi ostali. Ne samo da se nismo više trebali vjenčati, nego više ni nismo bili skupa', zaključila je 29-godišnja glumica.

Ariana Grande i Big Sean (Foto: Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se