Gdje je granica?

Bizarni reality programi koji će šokirati gledatelje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U Cannesu su se okupili šefovi raznih televizijskih kuća iz svih krajeva svijeta i iznjeli svoje koncepte šokantnih reality programa. Biste li vi pristali na ovako nešto? I za koliko novaca?

Reality programi nisu novi televizijski format, ali i dalje privlače ogroman broj gledatelja. Šefovi raznih televizijskih kuća, okupili su se u Cannes kako bi izložili svoje nove projekte.

Pogledaj i ovo showbuzz Izolirani od svijeta Nisu imali pojma: Natjecatelji popularnog reality showa u suzama i šoku saznali vijest o virusu koji hara svijetom

Srpski reality show nastavlja šokirati - pao novi seks u toaletu

Kako bi privukli što veći broj gledatelja, reality programi postaju sve šokantniji i nevjerojatniji. Donosimo vam neke od novih, bizarnih koncepata koji će bez sumnje šokirati gledatelje.

'Stripped' je Danski reality show u kojem su pravila vrlo jednostavna. Kandidatima će se oduzeti apsolutno sve, pa čak i odjeća. Biti će zatvoreni u potpuno praznom stanu i moći će izabrati hoće li jesti ili će se odjenuti.

Samo za 18+: Skandal u Srbiji zbog reality showa

 

'Bullseye' u ovom showu neće biti golotinje, ali spada među najopasnije reality programe do sada. Tvorci showa otkrili su kako će kandidati biti katapultirani ogromnom praćkom smještenom na krovu jurećeg kombija, ili će ih pak vući kroz vatru... Tko preživi pričat će.

'The Raft' je show koji dolazi iz Amerike. Okrutan i opasan show zasigurno će privući velik broj gledatelja. U ovom showu kandidati se ne bore za nagradu, već za goli život. Biti će stavljeni na splav bez hrane i vode i morati će sedam dana preživjeti okruženi morskim psima i prepušteni na milost i nemilost prirodi.

'Pray for Love' švedski je koncept u kojem svećenik pokušava pronaći ovozemaljsku ljubav. Bez sumnje ovaj će show izazvati brojne kontroverze.

'Father Pride' show iz Argentine, pratiti će živote gay sinova i njihovih očeva koji se ne slažu s njihovim stilom života. Veliko finale showa dogodit će se na Gay Prideu kada će se vidjeti koji su se očevi pomirili (ili nisu) s izborom svojih sinova.

Za sada neimenovan show dolazi iz Mađarske. Koncept je vrlo jednostavan. Kandidati će se morati opijati koliko god je više moguće. Alkotestom će se utvrđivati koliko su pijani, a u tom stanju morati će ispunjavati razne zadatke.

'Labor Games' ipak mnogi smatraju za najbizarniji reality show. Pogađate, dolazi iz Amerike. TV ekipe će na prepad ulaziti u rađaonice i ženama koje su u trudovima postavljati razna pitanja. Nagrada je poklon za bebe koje će se vrlo vjerojatno roditi tijekom showa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene