Strava i užas

Muškarci koji su se unakazili plastičnim operacijama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Želite li usavršiti svoje tijelo, napravite to vježbama, prehranom, ali nikako na način na koji su to napravili ovi frajeri.

Donosimo vam TOP 3 ovisnika o plastičnim operacijama. Potrošili su stotine tisuća dolara na svoj izgled i nemaju namjeru stati. Veliki problem im predstavlja to što ni jedan ozbiljni kirurg ne želi imati posla s njima, pa često traže pomoć u zemljama poput Pakistana ili Irana. Možete samo zamisliti kvalitetu estetske kirurgije u tim zemljama.

Pogledaj i ovo showbuzz Da se smrzneš Kada lijepo postane nakaradno - one su se baš unakazile

Najekstremnije plastične operacije koje će vas šokirati!

Osim što se svakodnevno susreću s osudama javnosti, ono što je mnogo gore su bolesti od koje većina ovih plastičnih frajera pati. Implanti često pucaju, stvaraju se karcinomi, a nekima su lica toliko groteskna da ih ni rođene majke ne mogu prepoznati.

Za njega ste sigurno čuli, on je Justin Jedlica, dečko koji je potrošio bogatstvo kako bi izgledao poput lutke Ken.

Vjerovali ili ne, ali on je do sada napravio 149 zahvata na svom licu i tijelu i ne namjerava stati na tom broju. Ma koliko suludo zvučalo, Justin ima brojne obožavatelje, a mnoge od njih zanima hoće li odstraniti i spolni organ kako bi uistinu izgledao kao originalni Ken!

Rodrigo Alves još je jedan ovisnik o estetskoj kirurgiji koja u njegovom slučaju nije bila ni najmanje uspješna. Do sada je potrošio više od 125 tisuća funti na 24 operacije, ali on i dalje nije zadovoljan ni svojim tijelom ni svojim licem. Pogodite tko mu je jako dobar prijatelj, pogodili ste, Ken!

Braća Igor i Grichka Bogdanoff vjerojatno su najbizarniji primjer muškaraca koji su potpuno izgubili kompas. Dva, nekada, zgodna dečka koja su glumila u jednoj SF seriji početkom osamdesetih i za kojima su uzdisale brojne dame, svoja su lica doslovno unakazili brojnim plastičnim operacijama. Teško je pronaći izraz koji bi ih najbolje opisao, ali ne kaže se bez veze da slika govori tisuću riječi.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene