446334
446334
446334
446334
446334

ZALUDILA INTERNET 18-godišnja Morgan snimila je video koji morate pogledati

  • , 12.08.2016., 11:16
  • Autor:
  • komentara

Morgan iz Orlanda snimila je video koji jednostavno morate pogledati.

 
 
 
 
Morgan Hanbery (Foto: Twitter)
Morgan Hanbery (Foto: Twitter)

Morgan Hanbery 18-godišnjakinja je iz Orlanda koja je postala pravi viralni hit zahvaljujući videu objavljenom na Twitteru.

 

 

Prvotna ideja bila je snimiti video u kojem se šminka, ali ona je cijelu snimku začinila svojim šalama i komentarima i video je do sada podijeljen preko 60.000 puta.

Nije koristila nikakve skupe proizvode ili poznate make up brendove i baš je u tome cijeli štos.

 

 

idk what to caption this

A photo posted by @carelessmorgan on

 

'Ne glumim, ja sam takva cijelo vrijeme', prokomentirala je u jednom trenutku, ali teško je to sve opisati – najbolje pogledajte video sami.

Na društvenim mrežama dobila je brdo pozitivnih komentara.

 

U međuvremenu, stigao je i još jedan make up tutorial, a ako je suditi po uspjehu prvog ne sumnjamo da će ih biti još.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se