Tamna strana

Novac, slava i mafija: Zvijezde s 'one strane zakona'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavne osobe koje su se družile ili bile u vezi sa članovima mafije, trudile su se taj dio života sakriti od javnosti. Ipak nekima od njih to nije pošlo za rukom...

Od Merlinke do Elizabeth Hurley, iznenadit ćete se koja su sve slavna lica imala veze s podzemljem, mafijom i kriminalom.

Pogledaj i ovo Marlon Brando (Foto: Profimedia) Nije bio prvi plan Teško je zamisliti da bi mafijaškog bossa u filmu ''Kum'' glumio netko drugi, ali u konkrenciji za ovu ulogu bila su još neka imena

10 najluđih teorija zavjere o atentatu na Johna F. Kennedyja

Prijateljstvo važnije od mračne prošlosti

Elizabeth Hurley

Lijepu glumicu povezuju s mafijaškom obitelji Colombo iz New Yorka. Vođa Colombo klana Dony Montemarano s Elizabeth je surađivao tijekom snimanja jednog filma. Mediji su pisali kako su se Liz i Dony vrlo brzo sprijateljili.

Hurley je znala da je Montemarano neko vrijeme proveo u zatvoru zbog reketarenja i iznude, ali prijateljstvo s njim bilo joj je važnije od njegove mračne prošlosti.

Bio je prijatelj s Al Caponeovim tjelohraniteljima

Frank Sinatra

Ujak Franka Sinatre Garavente bio je bio je član mafijaške skupine Moretti. 1921. optužen je za ubojstvo jer je vozio automobil za bijeg nakon oružane pljačke. I sam Sinatra bio je poznat kao vođa grupe 'The Rat Pack' koju su često povezivali s mafijom i kriminalnim radnjama.

Sinatra je do kraja života odbacivao bilo kakvu povezanost sa mafijom iako je poznato kako su njegovi roditelji surađivali s podzemljem. 

Misteriozne smrti slavnih zbog koje i danas intrigiraju mnoge!

Posljednju noć provela je sa gangsterom

Marilyn Monroe

Monroe je navodno posljednju noć prije smrti provela s mafijaškim bosom Samom Giancanijem. Njohovom odnosu kumovao je Frank Sinatra.

Kružile su priče kako je Monroe bila u vezi sa Samom koji ju je navodno kobne noći pokušao nagovoriti da u medije ne izlazi s detaljima svog odnosa sa Johnom F. Kennedyjem. Nakon tog razlovora Marilyn se vratila kući gdje je pronađena mrtva.

Veza s mafijom nikada nije dokazana

Robert De Niro

Slavni glumac našao se na tapeti javnosti kada se pročulo da se druži s mafijašima iz obitelji Gambino.

Glumac je priznao kako je istina da se družio s članovima mafije, ali samo u svrhu priprema za ulogu u filmu 'Analyze this'. U tom periodu provodio je jako puno vremena s mafijašem poznatim kao Debeli Andi, članom Gambinovih. Ipak glumčeva veza sa mafijom nikada nije dokazana.

Prodaje se vila ozloglašenog gagstera

Jerry Orbach, Wayne Newton, Tony Bennett, Debbie Reynolds, Liza Minnelli, Al Pacino još su neka imena iz svijeta bogatih i slavnih koje se povezuje s mafijom. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene