Oglasio se i Ronaldo

Miss BumBum tvrdi: 'Ronaldo je spavao sa mnom!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ronalda su već prije pratili tračevi kako je prevario svoju zgodnu manekenku Irinu Shayk, a sada se oglasila i ponosna brazilska ljepotica koja nosi titulu Miss stražnjice!

Atraktivna Brazilka 27-godišnja Andressa Urach izjavila je kako je napadač Real Madrida, poznati nogometaš Cristiano Ronaldo prevario svoju djevojku Irinu Shayk upravo s njom, prenosi Daily Mail!

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Georgina će se uzrujati" Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Andressa je ispričala kako je Cristiano spavao s njom u hotelu samo 48 sata prije utakmice polufinala Lige prvaka – onoj koju je njegov tim izgubio od Borussije Dortmund 4:1.

'Uvijek sam imala visoko mišljenje o Ronaldu, tako da nisam mogla povjerovati kada je stupio u kontakt sa mnom. Rekao mi je da je bio oduševljen mojim fotografijama te me pitao jesam li stvarno osvojila titulu na natjecanju za najbolju stražnjicu', ispričala je Andressa.

Novinarima je otkrila sve pojedinosti, te rekla kako je uživala s Ronaldom.

'Tijelo mu je savršeno, on je kao grčki bog. On, međutim, nije prestajao pričati o mojoj stražnici', ponosno je ispričala Andressa.

Oglasio je i Ronaldo putem Twittera

No ni Cristiano se oglasio putem Twittera, te napao The Sun koji je prvi objavio priču s Andressom.

>> Još jednom da utvrdimo - Ronaldo je pravi sretnik!

'Pitam se zašto je ova vijest objavljena samo dan prije važne utakmice za moj tim. Strašno sam povrijeđen cijelom situacijom i uplitanjem u moj osobni život. Samo želim raščistiti kako sam u to vrijeme bio u Hotelu Villa Magna i imao intervju s Manu Sainzom. Sve ostalo je čista fikcija', objasnio je Rolando.

I njegova djevojka Irina viđena je na druženju s Obamom na Večeri udruge izvjestitelja, gdje je zablistala u crnoj čipkastoj haljini. Osmijeh nije skrivala, tako da je izgleda sve u redu u vezi s poznatim parom. Jedino se nakon svega nije oglasila Mis BumBum.

Što vi mislite, je li Cristiano prevario Irinu s Andressom ili ne?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene