Pale su teške riječi

ESTRADNI RAT 'Imam poruku za gospođu Fahretu, a to je da mi se skine...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šuškanja o tome da ima izvanbračnog sina, zvijezdu bivše Jugoslavije Miroslava Ilića prate godinama, a on sve uporno demantira. Zbog toga je zaratio s Brenom.

Podsjetimo, Majka 30-godišnjeg Devina, Mirjana Antonović, dugogodišnja je prijateljica Lepe Brene, s kojom Miroslav Ilić već godinama ne razgovara. Situacija je postala još gora kada je Brena javno odlučila progovoriti o Ilićevoj prošlosti.

Pogledaj i ovo Lepa Brena raspričala se i o nadimku Lepa Brena bez zadrške otkrila najluđe mjesto na kojem je vodila ljubav, ali i kako je u samo jednom danu zaradila 150 tisuća eura!

'Ja moram reći da je to prvo njegova prijateljica, pa onda tek moja prijateljica, ali da sam ja ostala u toj nekakvoj konstantnoj ljudskoj priči', rekla je Brena, no poznata pjevačica je i potvrdila medijska pisanja, odnosno Miroslavovu izvanbračnu vezu iz koje je dobio sina. Brena je tom prilikom najavila Devinov dolazak u Srbiju. Devin je već jednom pokušao upoznati svog biološkog oca, ali Ilić je to odbio.

Devin i Marija jučer su stigli u Srbiju, a za vrijeme boravka biti će smješteni kod Lepe Brene. Kako pišu srpski mediji, Ilić je podivljao kada je čuo da je Brena ugostila njegovu bivšu djevojku i vanbračnog sina i putem tih istih medija poslao joj je, blago rečeno, krajnje prostačku poruku. 'Imam poruku za gospođu Fahretu, a to je da mi se skine s k****'. Obitelj je tražila da ne reagiram na provokacije, ali tražili ste da nešto kažem i eto, rekao sam', zaključio je Ilić.

U vrijeme kada su bili dobri prijatelji snimili su duet 'Jedan dan života' koji još uvijek slovi za jedan od najboljih iz bivše Juge što se pop-folk glazbe tiče.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene