449602
449602
449602
449602
449602

REMIX VERZIJA MIRE KOVAČA Ministar dobio novu verziju 'Ajmo'

Miro Kovač i njegov viralni hit 'Ajmo', po uzoru na velike hitove, dobio je remix verziju.

 
 
 
 
Miro Kovač (FOTO: Youtube)
Miro Kovač (FOTO: Youtube)

Miro Kovač dao je sve od sebe kako bi na završnom skupu stranke animirao stranačke kolege i publiku. Vjerojatno nije ni slutio da će postati viralni hit.

Njegov polet na skupu toliko je uveselio gledatelje da je na Youtube-u odmah izašla remix verzija.

'Ajmooo! Pobjedaaa! Pobjeda! Andrej! Andrej!' vikao je Kovač pozivajući predsjednika stranke da iz publike dođe na pozornicu, no Plenković to nije učinio. Svoj show završio je namigivanjem. Koja vam je verzija bolja?

Poslušajte i frajera koji nije Miro Kovač, ali rastura.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se