Skandalozni razvod

Procurila snimka svađe: Seks mu treba kao voda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlostavljanje, varanje, svađanje. Mel B ostavlja svog dugogodišnjeg partnera. Sada je iscurila snimka jedne od njihovih svađa.

Svjetski mediji prate tijek zbivanja između Mel B i Stephena Belafontea, koji su trenutno u procesu razvoda. Na internetu su se pojavile snimke njihovog reality showa "Mel B: It's A Scary World", nastale 2010. godine. Pojavile su se zato što mnogi smatraju da su već tad bili vidljivi problemi između Mel i Stephena. U jednoj od scena dolazi do svađe zato što Stephen pokušava poljubiti Mel, dok ona izmiče.

Pogledaj i ovo Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Nemaju baš nikakav kontakt Grozno i sramotno! Slavni glumac nema namjeru viđati svoju 10-godišnju kćer

"Ti si jedno ogromno ćelavo dijete koje samo traži", rekla je tada Mel Stephenu. Rekla mu je potom i da nije raspoložena, nakon čega ju je on proglasio dosadnom. Išli su Mel i Stephen i na terapiju za parove, gdje je ona pričala o svojim nesigurnostima. "Ima dana kad nemam samopouzdanja i kad sam jako nesigurna, sve što se događa prosječnoj ženi, događa se i meni. Ali pokušavam to držati u sebi", rekla je tijekom teparije.

Stephen je otkrio na terapijama i kako on mora imati određenu količinu seksa, ako mu se to ne omogući osjeća se kao da je bez hrane i vode. Osim toga, ona se htjela više baviti glazbom, a manje poduzetništvom, no Stephen je to ignorirao. Nedavno se oglasio i njen bivši muž Jimmy Gulzar, s kojim Mel danas ima 18-godišnju kći. Nazvao je bivšu Spajsicu narcisoidnom osobom, koja se smatra važnijom i od vlastite djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene