OMG!

Makedonska starleta: Glumit ću u filmu s Marilyn Monroe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas će neke djevojke učiniti sve za slavu... Starleta iz Skoplja otkrila je da joj je životna želja snimanje filma s Marilyn Monroe - no ona očito ne zna da je zvijezda umrla prije 51 godinu!

Za makedonsku starletu do sada sigurno niste čuli, no nakon ovoga će vam sigurno ostati u sjećanju. Naime, Katerina Stojanovska tvrdi kako je komunicirala s hollywoodskom zvijezdom Marilyn Monroe putem Facebooka - koja je pak preminula prije 51 godinu!

Pogledaj i ovo Marilyn Monroe (Foto: Instagram) tužna ljubavna priča Njihov brak je potrajao samo devet mjeseci, a ono što je on radio čak 20 godina nakon njezine smrti još i danas fascinira

>> Najpoznatija seks bomba na svijetu, Marilyn Monroe imala je estetske zahvate: Evo i koje!

'Dobila sam ulogu u jednom hollywoodskom filmu s Jamesom Deanom, Marilyn Monroe i Marlonom Brandom. Oni su vidjeli moje fotografije, nekako su došli do mene i kontaktirali me i ja sam, normalno, prihvatila', ponosno je objavila makedonska starleta, prenosi Klix.ba.

Na pitanje je li upoznala Marilyn Monroe, ona je odgovorila: 'Još uvijek ne, danima se dopisujemo na Facebooku i rekla mi je da sam prekrasna ličnost', istakla je Stojanovska. Ljudskoj gluposti izgleda nema kraja...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene