Muža nije bilo doma

KAKAV SKANDAL Udana Lily Allen uhvaćena u krevetu s ljubavnikom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lily Allen dobila je na sudu slučaj protiv uhode Alexa Graya. No, neki detalji koji su izašli u javnost, ni za nju nisu ugodni.

Ovo se zove peh! Lily Allen na sudu je zbog čovjeka koji ju je godinama uznemiravao i uhodio. Na suđenju su u javnost izašli i prilično nezgodni detalji. Paranoidni šizofreničar Alex Gray ovog je mjeseca osuđen zbog maltretiranja slavne Lily, no neki detalji koji su otkriveni, ni njoj nisu išli u prilo, piše The Sun.

Pogledaj i ovo showbuzz odmor na našoj obali Britanska zvijezda uživa u Hrvatskoj, kapom s prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama oduševila sve

Naime, upravo Alex ju je uhvatio u krevetu s ljubavnikom. Dok je još bila udana za Sama Coopera, Alex je provalio u njezin dom i uhvatio je u krevetu s njenim ljubavnikom, DJ-em Danielom Londonom. Iako je tada njezin brak bio na klimavim nogama te navodno nije živjela s mužem, Lily je i tada, kao i sada, tvrdila da je s njenim brakom sve u redu.

Kada je uhoda upao u kuću, djeca su joj spavala u drugoj sobi, a s njima je bila i dadilja. Lily i London su se zbunili kad su ugledali Alexa u sobi, a onda ga je London pokušao smiriti i udaljiti iz stana. Gray je uhodio Lily jer je živio u uvjerenju da je ona kriva za smrt njegovog oca te da mu je dužna milijune funti zbog pjesama. Srećom, London i Lily uspjeli su ga izbaciti iz stana. Tijekom privatne drame, otkrivena je tako još jedna, o kojoj se njezin suprug Sam Cooper još nije oglasio. Iako se već dugo priča da su Lily i Sam razdvojeni, ni jedno i drugo nisu se još oglasili o svom braku. Par je u braku proveo nekoliko godina, te su roditelji dvije kćerkice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene